~Cik Liyana Punya Blog~

~Cik Liyana Punya Blog~

Tuesday, March 16, 2010

- keKAGUMan -

~ALL ABOUT KEKAGUMAN ~





My MAMA as a ticer ~
  • Amatla rajin buat ABM
  • Amatla rajin p ngajar kelas malam every Tues (xtually ayah tak bagi, tp terpaksa coz tak de cikgu. cian mama..)
  • Amatla rajin membina soalan nak bagi pupils jawab - 1 kepuasan pabila diorang jawab, tambah2 klu tepat.
  • Amatla baik bagi ganjaran kat pupils - gula2, belanja nasi lemak, wat makanan jamu diorang. So baik mamaku!!
  • Amatla baik hubungannya dgn pupils (hubungan guru-murid) - pupils cakap mcm mama ni mama diorang. tak ble jadi...!! :b

My AYAH as a bisnessman ~
  • Sangatla rajin kuar mencari wang - waa....!!!
  • Sangatla suka mengskodeng tanah2 utk dibuat duit - always masuk hutan maa...Always pray + hope nothing bad happen in every his trip.
  • Sangatla selalu p aut station - usually to KL (nak ikot tak bagi coz urusan kije. bukan oliday time. he said!!)
  • Sangatla memahami perasaan kami. so touching ayah!
  • Sangatla suka belanja kami pabila tengah kaya raya. :b
Terima kasih mama & ayah!!

2 comments:

  1. not just an info,
    tapi juga 1 penghargaan utk mama & ayah!

    ReplyDelete